Shpend Maxhuni sot në Beograd

Drejtori i Policisë së Kosovës, Shpend Maxhuni i shoqëruar nga zyrtarë të lartë të Eulexit do të takohet me homologun e tij në Beograd.
Sipas një njoftimi nga Policia e Kosvës, ky takim ka të bëj me synimin e avancimit të bashkëpunimit policor me të gjitha shtetet e rajonit, bashkëpunim i cili ndërlidhet edhe me politikat e BE-së në kuadër të iniciativave rajonale. Në vazhdim të njoftimit thuhet “Bashkëpunimi policor me të gjitha shtetet e rajonit në përgjithësi e në veçanti në luftën kundër krimit të organizuar trans kufitar, dhe dukurive tjera negative, ka qenë, është dhe do të jetë prioritet strategjik i Policisë së Kosovës.”
- Advertisement -

MË TË FUNDIT