Shpend Ahmeti komenton rritje e çmimeve, ka disa fjalë për pozitën dhe opozitën

Ish kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë se nëse inflacioni (rritja e çmimeve) kalon 10 përqind (mars 2021- mars 2022) e që duket e sigurtë, Kosova, sipas tij, në qerekun e tretë të katërt e vitit 2022 do të jetë zyrtarisht në recesion (rënie ekonomike sipas definicionit).

“Koha për qeverinë me dëgju, opozitën me ofru ndihmë kobstruktive e shoqërinë civile me u angazhu pa frikë nga ngjyrimet politike”, ka shkruar ndër të tjera Ahmeti, transmeton Indeksonline.

Postimi i plotë i Ahmetit:

Në qoftë se inflacioni (rritja e çmimeve) kalon 10 përqind (mars 2021 – mars 2022) e që duket e sigurtë, Kosova në qerekun e tretë e të katërt të vitit 2022 do të jetë zyrtarisht në recesion (renie ekonomike sipas definicionit).

Koha për qeverinë me dëgju, opozitën me ofru ndihmë kobstruktive e shoqërinë civile me u angazhu pa frikë nga ngjyrimet politike!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT