Shkollat në Skenderaj nesër të ndara në dysh, disa mbajnë grevë e disa mbajnë mësim

Sipas burimeve të mirëbesueshme të portalit Drenica Press shkollat e mesme dhe fillore në Skenderaj nesër do të jenë të përçara në dysh lidhur me greven e paralajmëruar për ditën e nesërme. Sipas informatave të siguruara disa shkolla do të jenë në grevë e disa do të mbajnë mësim.  Sipas burimeve të siguaruara nga portali ynë janë pikërisht disa shkolla që do të përfillin urdhërin e SBAShK-ut që nesër mos të ketë proces mësimor dhe të mbahet greva një ditëshe. Këto shkollat të cilat do të përfillin grevën i kanë njoftuar nxënësit që mos të vijnë nesër në mësim, sepse nuk do të mbahet mësim për arsye të grevës. Por në anën tjetër sipas informatave të siguruara nga ne, nxënësit e disa shkollave fillore në komunën e Skenderajt janë ftuar që nesër të jenë prezent në shkollë, sepse nesër do të ketë mësim normalisht dhe nuk do të ketë grevë./drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT