Shkolla 9 vjecare në fshatin Pasomë në kushte të mjerueshme (video)

Në fshatin Pasom të komunës së Vushtrrisë, shkolla 9 vjecare është në kushte jo të mira infrastrukturore dhe cfarë është më e rëndësishme nuk ka tualet. Në redaksine e Fiksit ka ardhur një e mail ku ankoheshin pikërisht për këtë problem.
Plane të shkolles me suva të rëna në klasa. Me lagështirë. Nxënës që ankohen për tualetet dhe kushtet. Plane të cunave që bënin nevojat personale në natyrë.
Për më tepër ndiqeni kroniken e përgaditur nga gazetarja e Fiks Fare…..
- Advertisement -

MË TË FUNDIT