Shkodra solidarizohet me turistët çek (foto)

 

Organizat “EKO Mendje” bëri sot një “thirrje qytetare” për të dal në një tubim paqësorë për solidaritet ndaj dy turistwve të ekzekutuar diten e djeshme. Qytetarët e Shkodrës iu bashkangjiten këtij aksioni duke ndezur qirnjë, mbainin në duar flamuj çek dhe bilborede duke shoprehur keqardhje me atë që ndodhi në rrethinat e qytetit të tyre.

\

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT