semafori Skenderaj
Semaforët Skenderaj

Në udhëkryqin kryesor në rrugën Skenderaj – Mitrovicë afër xhamisë së Skenderajt një semafor mund të jetë fatal për këmbësorët, pasi është shkëputur nga mbajtësja e tij dhe rrezikon të bie, shkruan Drenica Press.

Ani pse ka ditë të tëra që një semafor në Skenderaj është shkëputur nga mbajtësja e tij dhe ka mbetur i varur vetëm në kabllon e rrymës, ku po rrezikon jetën e ndonjë këmbësor, ende nuk është bërë asnjë intervenim për rregullimin e tij, përcjellë Drenica Press.

Kujtojmë se përveç mirëmbajtjes jo të mirë të këtyre semaforëve, një problem mbetet edhe moskoordinimi i tyre, ku shpesh ka ndodhur të kemi aksidente në këtë udhëkryq./DRENICA PRESS/

LEXO EDHE: Aksident mes traktorit dhe një veture në Skenderaj, ka të lënduar