Shkenda Dubova kërkon baba për një fëmijë

Këtë javë n’Kosovë show mysafire ishte Shkenda Dubova e cila tregoi për një lidhje të dështuar dashurie. Ajo është në kërkim të fatit të jetës dhe babanë e fëmijës së saj që ajo ka plan të bëjë.

Shkenda tregoi edhe për bizneset e veta që ka filluar në Europë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT