Shiqoni se si kjo vajzë tmerrohet kur një krijesë misterioze noton pranë saj (Video)

Në këtë moment ‘gazmor’ shfaqet një femër teksa noton e tmerruar, pasi dikton një krijesë misterioze në det, pikërisht pas saj.

E reja ishte duke shijuar një pushim në Florida, duke u freskuar në ujin e pastër blu, kur vuri re se po i afrohej një krijesë deti.

Vajza shfaqet duke ulëritur e terrorizuar dhe në panik, duke u përpjekur dëshpërimisht për të notuar larg.

Për fat të mirë për të, krijesa pas saj ishte një Manatee, që ha bimë.

https://www.youtube.com/watch?v=hgdcuSOO-tU#t=29

- Advertisement -

MË TË FUNDIT