Shiqone se si e bënë shishen e kokakolas të fluturoj, por çfarë i ndodh nga kokakola pastaj…(VIDEO)

Ky person ka bërë një shpikje duke futur flakën në shishe të kokakoës në mënyrë që të ketë sa më shumë presion në brendësi të shishes dhe pas goditjes për toke të shishes nga bymimi i shishes si pasoj e presionit ajo shpërthen dhe arrin të fluturoj. Dhe në këtë rast e pëson keq xhiruesi i kësaj videoje, pasi shishja fluturon drejt tij dhe e godet. /drenicapress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT