Falë teknologjisë tani është e mundur që të shihet në detaje se cfarë ndodh kur përplaset një makinë elektrike.

Kompania la Dekra, e treta në botë po teston përplasjet e makinave elektronike. Konfirmoset se makina ka një nivel më të lartë sigurie.

Kompania ka simuluar përplasjen e makinës me një shtyllë.  Nga videoja e publikuar në youtube duket se nga përplasja makina është ndarë në dysh dhe copat shpërndahen në ajër.