Shikoni se si uji e ndal plumbin (Video)

Ndonëse duket e pa besueshme, mirëpo, uji me të vërtet e zvogëlon forcën e plumbit.
Në një provë të bërë me dhjetë balona me ujë dhe me një pistoletë jashtë zakonisht të mirë, mund të shikoni se në sa balona të mbushur me ujë do të arrijë të depërton plumbi:
- Advertisement -

MË TË FUNDIT