Shikoni dallimin në mes të stacionit të autobusve në Dubai dhe Itali (Foto)

 

Se Dubai po njeh një hov të madh në zhvillimin ekonomik, kjo nuk donë koment.

Mediat italiane kanë bërë një krahasim interesant, duke marrë një fotografi nga një stacion i autobusit në Dubai dhe një të tillë në Itali.

Dhe nuk donë koment, se në Dubai stacioni është edhe me klimë!

- Advertisement -

MË TË FUNDIT