Shikoni çfarë krimesh ka bërë policia serbe ndaj femrave shqiptare (VIDEO)

Një grua për emisionin Pa Rrotlla ka pranuar të flasë në kushte anonimiteti për dhunimet qe i kanë përjetuar gjatë kohës së luftës ajo dhe shumë femra të tjera

“I kanë dhunu edhe në prezencë të familjes, dmth i njëjti person i ka dhunu nënë e bijë”.

Dëgjoni rrefimin tronditës të kësaj gruaje:

/parrotlla/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT