Shihni ëndrra sikur udhëtoni me avion, ja kuptimi

Ekspertët thonë se ëndrrat me avion kanë kuptimet e tyre specifike. Na ndodh shpesh të shohim në ëndërr sikur po udhëtojmë, por ekspertët e ëndrrave japin një shpjegim të udhëtimit me avion.

Sipas tyre, nëse shikoni sikur po udhëtoni në qiell me avion, tregon se keni në plan projekte të reja.

Gjithashtu, ju jeni në një fazë të jetës suaj që po përfundoni një histori dashurie, ose do largoheni nga vendi i punës që jeni aktualisht.

Nëse jeni pasagjer kjo tregon se duhet të merrni në kontroll jetën dhe planet tuaja në të ardhmen. Mos u shqetësoni, thonë shpjeguesit e ëndrrave sepse rëndësi ka të keni besim në vetvete.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT