Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se në këto dy ditë të vikendit, në vend do të ketë shi dhe shkarkime rrufesh,

E një stuhi shiu veçse ka filluar në Drenas.

Ndiqni pamjet: