Shenjat që tregojnë se po hani shumë sheqer

Pothuajse të gjithë u pëlqeni sheqerin, edhe pse e dimë se mund të shkaktojë probleme serioze shëndetësore.

Por nëse hani shumë sheqer, do të hasni këto shenja paralajmëruese të hershme! Sapo të keni kuptuar vërtetë se çfarë sheqeri i bën trupit tuaj, atëherë ai do të jetë shumë më pak tërheqëse.

Mungesa e energjisë dhe lodhjes

Këmbët dhe problemet e lëkurës.

Shtimi në peshë.

Grip i rregullt dhe të ftohtë. /Lajmi.net/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT