Shemsi Jashari sjell rrëfimin emocionues të luftës së UÇK-së |Video

Platforma “Liria ka Emër” ka vazhduar me publikimin e rrëfimeve të ish-ushtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Për periudhën e lavdishme të luftës kësaj radhe ka rrëfyer Shemsi Jashari nga Podujeva.

“Shqiptarët kanë dhanë shumë. Kanë ba shumë sakrifica. Kanë pagu shumë shtrenjtë këtë liri. Dhe duhet ta ruajmë me çdo kusht”, thotë ish ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, në tregimin e tij për luftën.

Ai flet për arsyet që e kishin shtyrë t’i bashkohet luftës, momentet e rënda që përjetoi dhe natyrisht ka një mesazh edhe për gjeneratat e reja.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT