Shembulli se si duhet ndihmuar në raste emergjente (Video)

Si pasoj e një përplasje në mes të një autobusi dhe të një çiklisti, bëhet e ditur se çiklisti ka mbet nën autobusë.

Një numër i madh i njerëzve të cilët gjendeshin aty kanë vrapuar duke u përpjekur ta ngrinin autobusin, në mënyrë që çiklisti të shpëtohet. Raportohet se njerëzit të cilët ishin duke pirë kafe dhe drekuar kanë vrapuar nga kafenetë në përpjeke për të shpëtuar çiklistin.

Ngjarja ka ndodh në Londër. Bëhet e ditur se njerëzit ia kanë dalë të nxjerrin nga autobusi dhe menjëherë është dërguar në spital, i cili ishte në gjendje të rëndë, por fatmirësisht jashtë rrezikut për jetë.

https://www.youtube.com/watch?v=PGQ2GZPKKnk

- Advertisement -

MË TË FUNDIT