Shembet dheu në autostradën që lidh Prishtinën më Prizrenin

Në autostradën që lidh Prishtinën me Prizrenin, është shembur dheu.

Vozitësit të cilët kalojnë në këtë pjesë të rrugës duhet të kenë kujdes për shkak të pjesës së bllokuar të njërës korsi që është mbuluar me dhe.

Në vendngjarje kanë mbërritur kompanitë kontraktore për të vlerësuar situatën dhe zhbllokuar njërën korsi.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT