Komentatori i njohur kosovar, Dritan Shakohoxha thekson se kombëtarja e Kosovës është më e mirë se Shqipëria, pasi lojtarët e Kosovës shfrytëzuan sukseset në Ligën e Kombeve për t’u rritur individualisht.

Arbër Zeneli, Amir Rrahmani, Milot Rashica dhe Vedat Muriqi janë rritur shumë pas sukseseve të Kosovës në Ligën e Kombeve, raporton GazetaBlic.

“Në këtë fushatë, Kosova mbajti vrullin. Kosova e shfrytëzoi në mënyrë të shkëlqyer momentin e mirë. Liga e Kombeve ngriti besimin tek disa lojtarë. Bashkë me Kosovën ia arritën edhe futbollistët të bëjnë progres, sot kjo skuadër e Kosovës është shumë më e mirë se koha e Bunjakut, i cili ka shumë merita për themelin e Kosovës”, tha Shakohoxha për T7.