Shakaja më e frikshme e Halloweenit [video]

    Josh Paler Lin, i cili jeton në Los Angeles, ka bërë një nga shakatë më të frikshme të “Natës së Shtrigave”.

    Ai ishte veshur si samurai dhe shfaqej para njerëzve duke u prerë kokën viktimave të tij, që ishin kukullat e vendosura në një parking të veturave, shkruan Independente, transmeton Koha.net.

    Video, e cila është postuar në Youtube, është pëlqyer mjaft shumë nga njerëzit, por ka pas edhe të tillë që e kanë kritikuar për shkak të pasojave që ka mundur të ketë te njerëzit që e kanë parë duke u prerë kokën viktimave.

    Më poshtë mund ta shikoni videon e frikshme të Halloweenit.

    https://www.youtube.com/watch?v=-qdmmgVtQzw