Sfidat e shtetit të Kosovës

 

Shkruan Lulzim Berisha

Shteti i Kosovës po përballet me shumë probleme si korrupsioni, papunësia, jo zhvillim ekonomik, grumbullimi i shumë lëndëve në gjykata, mosfuksionimi i tyre si duhet e shumë probleme tjera vështir të arrihet një e ardhme e mirë për qytetarët e Kosovës.

Grumbullimi i këtyre dukurive negative në Kosovë kërkon kohë, punë dhe përkushtim.

Të ndarë dhe të përçarë është shumë e vështir të arrihet një e ardhme e mirë për qytetarët e Kosovës.

Të nderuar qytetar ne jemi ata që mund ta ndërtojm të ardhmen e shtetit tonë. Me punë, përkushtim duke e ndihmuar njeri tjetrin mundem të kemi një të ardhme të mirë. E ardhmja nuk ndërtohet me fjalë të mëdhaja, me iluzione premtime të kota, duke e shikuar vetëm interesin personal, duke parë, shikuar dukuri negative dhe jo parandalimin e tyre. Me këto veprime kurr nuk mund të kemi një të ardhme të mirë në shtetin tonë.

E ardhmja ndërtohet me punë angazhim, dashuri, mirëkuptim ndaj njeri tjetrit.