Sfera rrezatuese në Norvegji/ UFO apo meteor?

Një objekt i paidentifikuar eshte rrëzuar në Norvegji.

Nuk është ende e qartë nëse bëhet fjalë për UFO-t apo meteore, por e sigurt është se njerëz të ndryshëm kanë parë diçka të pazakontë te lundrojë ne qiellin e Norvegjise, qe gjithsesi mbetet per t’u hetuar.

Kureshtja e njerezve per fenomenin e çuditshem ne Norvegji eshte rritur shume, dhe kjo edhe pas paralajmërimit të Stephen Hawking, njeriut me inteligjent te planetit, per fundin e botës.