Sërish dështon seanca gjyqësore ndaj Sami Lushtakut

Ka dështuar sërish seanca fillestare ndaj Sami Lushtakut dhe të tjerëve për rastin e arratisjes nga QKUK-ja, në mungesë të dy të akuzuarve, deputetit Mërgim Lushtakut dhe Dardan Gecit.

Prokurori Romelu Mateus, dështimin e dytë e ka konsideruar fyerje për drejtësinë, dhe ka kërkuar veçimin e procedurës ndaj tyre, për të vazhduar me seancën. Por gjykatësi Shasivar Hoti e ka refuzuar një kërkesë të tillë, dhe ka caktuar vazhdimin e saj për 24 nëntor, raporton KTV.

Për arsyen e njëjtë, por edhe mospajisjen me shkresat e lëndës të palëve në procedurë, kishte dështuar edhe seanca në muajin shtator.

Disa minuta pas përfundimit të seancës, deputeti Mërgim Lushtaku ka mbërritur në Pallatin e Drejtësisë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT