“Sekreti” i fshehur në derën e tualetit të avionëve që askush nuk e kishte vënë re

Udhëtimi me avion për disa është një kënaqësi dhe për të tjerë një aventurë e vogël që duan të shmangin. Megjithatë, ka gjithmonë interes për informacionet dhe sekretet e panjohura që mund të fshihen nga një avion ose një fluturim.

Në fund të fundit, stjuardesat kanë kodin e tyre sekret të komunikimit dhe është interesante të mësosh detaje të vogla prej tij.

Çfarë fshihet në derën e tualetit të avionëve?

Një informacion i tillë i çuditshëm ka të bëjë edhe me tualetin në dyert e shumë avionëve. Edhe më konkretisht në derën e tualetit dhe çfarë fshihet në të.

Shumë lloje avionësh kanë një shul të vogël në rast se dikush mbyllet ose aksidentalisht ose qëllimisht.

Nga ky shul do të jetë në gjendje të zhbllokojë derën nga jashtë. Ky është një informacion që askush nuk jua ka thënë me siguri dhe nuk ka asnjë arsye që ne ta bëjmë këtë. Pra, nëse dikush është i mbyllur ose ka nevojë të hapë derën e tualetit, mund të bëhet me këtë shul të vogël. Ky është një detaj që tregon se ka një parashikim për gjithçka në një avion. Edhe detaji më i vogël për emergjencat apo situatat…/abcnews.al

- Advertisement -

MË TË FUNDIT