Sejdi Hoxha: Familja Demaku i dha Kosovës ushtar, komandant e dëshmor

Sejdi Hoxha ka vazhduar takimet me personalitete të ndryshme anë e kënd vendit, duke marrë mbështetje e përkrahje në realizimin e Rimëkëmbjes për Kosovën, shkruan DrenicaPress.

Së fundmi Hoxha ka takuar Jahir Demakun, njërin ndër komandatët më të njohur të UÇK’së.

Një takim i ngrohët me Jahir Demakun, njeriun që nuk ka kursyer asgjë për lirinë e vendit se bashku me familjën e tij.
Historia do të na tregoi për Jahirin dhe për vëllezërit e tij për kontributin e pa rezervë për vendin.
Familja Demaku dha shumë për lirinë dhe pavarsinë e vendit si ushtar, komandant dhe dëshmor.
Jahir Demaku me familje me të drejtë mbetët njëra ndër familjet si simbol i rezistencës dhe qëndresës për liri, pavarësi dhe shtetndërtim”, shkruan Hoxha. /DrenicaPress/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT