Seanca e Kuvendit për mocionin ndaj Qeverisë do të nisë me vonesë shkaku i kontrolleve të deputetëve

Dhjetëra deputetë të Kuvendit të Kosovës tashmë kanë kryer kontrollet e nevojshme shëndetësore dhe janë futur në sallën e seancave plenare ku pritet të votohet për mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë Kurti.

Seanca pritet të filloj rreth orës 11:40 pasi secili deputet para se të hyj në sallë po kontrollohet nga personeli shëndetësor dhe po panisen me masa mbrojtëse shëndetësore.

Deri te kno seancë për rrëzimin e Qeverisë erdhi pas përplasjeve të vazhdueshme të partnerëve të koalicionit VV-LDK duke kulmuar me shkarkimin e mi istrit të Punëve të Brendshme Agim Veliu nga ana e kryeministrit Albin Kurt