Samsung Pay po zgjerohet dita-ditës

Më shumë se tetë muaj pasi Apple Pay u lançua në Australi, Samsung Pay ka arritur dhe është duke u përpjekur për të bërë marrëveshje me bankat lokale.

Shërbimi i pagesave në celular është tani në dispozicion në smartfonët e pajtueshëm Samsung, duke përfshirë Galaxy S6 dhe Galaxy Note 5, por vetëm për klientët të cilët janë klientë banke me partnerët Australian të lançimit, American Express dhe Citibank.

Kjo është një më mirë se Apple Pay, megjithëse u lançua në nëntor 2015 me vetëm American Express, por që atëherë ka shtuar bankën australiane Anz. Samsung Pay do t’ duhen më shumë banka në bord për të konkuruar Apple Pay dhe shpreson që politika e saj të mos mbajë të dhënat e konsumatorëve dhe mos t’i tarifojë më tepër.

Një numër bankash australiane tashmë kanë mundësitë e tyre të pagesës në celular dhe për këtë arsye, sipas raporteve, nuk duan të kenë marrëveshje me Apple Pay.

tech-sot

- Advertisement -

MË TË FUNDIT