Sami Lushtaku takon Gratë Demokratike në Skenderaj (FOTO)

Kryetari i PDK-së në Skenderaj, gjatë ditës së somte ka takuar Gratë Demokratike të Kosovës.
Lushtaku tha se: “Sot takova zonjat e nderuara të Gruas Demokratike të Kosovës në Skenderaj. Gratë janë gjysma e popullsisë dhe roli i tyre në shoqëri ka qenë dhe është thelbësor gjatë të gjitha periudhave. Gratë janë shtylla e familjes, e shoqërisë dhe e shtetit tonë prandaj roli i tyre duhet të fuqizohet edhe më tepër.
Duke mbështetur gratë, ne fuqizojmë vlerat tona të mirëfillta. Partia Demokratike e Kosovës është e hapur për të gjitha zonjat të cilat janë të gatshme të japin kontributin e tyre për shoqërinë. SL
Imazhi mund të përmbajë: një ose më shumë njerëz dhe njerëz të ulur
- Advertisement -

MË TË FUNDIT