Sami Lushtaku me Endritin e Hashim Thaçit, fton sonte të gjithë simpatizantët e PDK-s të Skenderajt në restorant Freskia në ora 20:00 (FOTO)

Partia Demokratike e Kosovës në Skenderaj, fton të gjithë simpatizantët e saj në takimin përmbyllës që do të mbahet në restorant Freskia në ora 20:00. Në këtë takim do të jetë i pranishëm kryetari i PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtaku, kandidati për kryetar të Skenderajt, Fadil Nura dhe të gjithë kandidatët për Asamble Komunale nga Partia Demokratike në Skenderaj. Sami Lushtaku këtë ftesë për takim e bëri së bashku me Endrit Thaçim dhe Fadil Nuren. Lushtaku shtoj se: “Të dashur qytetarë të Skenderajt,
Të dashur anëtarë dhe simpatizatë të Partisë Demokratike të Kosovës,

Ju ftoj që nesër, ditë e premte, nga ora 20:00, në Restaurantin “Freskia” në Skenderaj, të merrni pjesë në përmbylljen e fushatës zgjedhore për zgjedhjet lokale të 17 tetorit.

Ju falënderoj përzemërsisht për mbështetjen dhe besimin tuaj ndaj PDK-së!
#PDK177FadilNura
#PDKNUKTHYHET