Sami Lushtaku i lajmërohet në emision Mërgimit, ka për t’i thënë diçka

Deputeti, Mërgim Lushtaku së fundmi ishte i ftuar në emisionin veror në T7, dhe aty tregoi situata të ndryshme nga jeta e tij.

Pos tyre, ai si sfidë pati edhe të bëj një telefonatë më babanë e tij, Sami Lushtaku.

“Jam i kënaqur me Mërgimin, por si prind që jam edhe unë jam kritikues ndaj punës dhe aktivitetit të tij”, tha Sami Lushtaku për djalin e tij.

Për më shumë detaje ndiqeni videon më poshtë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT