Sami Lushtaku e Fadil Nura, marrin përkrahje të madhe në Abri, Plluzhinë, Likoc, Ticë e Murgë (FOTO)

Fshatrat e bashkësisë Lokale të Likocit, Abria e Poshtme, Plluzhina, Tica, Murga e Likoci kanë dhënë përkrahje të fuqishme PDK-së Sami Lushtakut e Fadil Nurës, shkraun Drenica Press.

Nga këto fshatra janë edhe tre kandidat për Asamblenë Komunale të Skenderajt, Besarta Meha – Ademi,  Arif Aliu  dhe  Arbnor Avdiu.

Pas takimit me banorët e këtyre fshatrave kandidati për kryetar të Skenderajt, Fadil Nura nga PDK tha se: Numër i madh i banorëve në fshatrat Murgë, Abri e Poshtme, Likoc, Ticë dhe Plluzhinë, për të konfirmuar mbështetjen e pakursyer për Partinë Demokratike të Kosovës dhe vizionin e saj për të ardhmen e Komunës së Skenderajt, përkrahje kjo që do të dëshmohet në kutitë e votimit!