Ish- kryeministri Sali Berisha ka postuar në rrjetin social një foto mjaft të rëndë, të një burri rreth moshës 60 vjeçare, i cili gjendet i shtrirë pranë murit të postës në qytetin e Fierit.

Berisha shkruan se qytetari ka vdekur dhe se askush nga autoritetet nuk i ka ardhur në ndihmë.

Ja se çfarë shkruan Sali Berisha:

Vdes ne mes te qytetit pa asnje ndihme mjeksore! Ne narkoshtet nuk ka urgjence per qytetaret!

Lexoni mesazhin dhe shikoni foton e qytetarit dixhital! sb

Jemi shokuar Doktor
Pensionisti ne kete gjendje ka qendruar per gjysem ore.
Ambulanca nuk u duk.
Personi ne fjale nderroj jete tek muri i Postes Fier.
Keqardhje!