Rusia sulmon Konsullatën e nderit të Shqipërisë në Ukrainë

Rusia nuk po kursen as objektet e misioneve diplomatike në Ukrainë.

Së fundmi është sulmuar edhe Konsullata e Nderit e Republikës së Shqipërisë në Ukrainë.

Konsullata e Nderit e Shqipërisë në qytetin e Kharkovit ka njoftuar se stafi i misionit diplomatik ndodhet në vend të sigurt.

“Në orën 23:15, Konsullata e Nderit e Republikës së Shqipërisë u garantua si pasojë e një sulmi ajror të trupave ruse. Konsulli i Nderit dhe stafi i konsullatës janë aktualisht të sigurt”, thuhet në njoftimin e konsullatës.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT