Rruga më e bukur në Shqipëri, për reklamë dhe për t’u shijuar (foto+video)

Rruga turistike e Vermoshit po kthehet në një atraksion turistik jo vetëm për shqiptarët, por edhe të huajt.

Së fundmi, Albtelecom ka publikuar reklamën e re, që është xhiruar pikërisht në këtë rrugë fantastike.

Cycling Road e rendit ndër rrugët më të bukura në botë për çiklistët.

Ndërsa të apasionuarit e makinave tek Speedhunters Albania e shohin si një mrekulli për të fiksuarit pas timonit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT