Rrjedhin foto të HTC One M9 Plus

Deri sa filluan të qarkullojnë imazhet të HTC One M9, pak me vonë filluan të rrjedhin edhe disa foto mbi versionin më të madh të këtij modeli HTC One M9 Plus.
Ky model do të vijë me një ekran 5.5 inc, procesori Snapdragon 810 së bashku me 3GB RAM. Ai do të ketë gjithashtu kamera të dyfishtë në anën e pasme me blic të dyfishtë LED, dhe një sensor për gjurmët e gishtërinjve në anën ballore.
Deri sa HTC One M9 pritet të prezantohet më 1 mars, modeli HTC One M9 Plus, pritet të prezantohet pak më vonë, mirëpo nuk është bërë publike data e prezantimit ashtu sic nuk janë publike specifikat shtesë të këtij modeli.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT