Rritet numri i përdoruesve të kartelave elektronike shëndetësore

Gjithsej 16.721 të siguruar deri më tani i shfrytëzojnë shërbimet elektronike në shëndetësi, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Siç njofton Fondi për shëndetësi sigurimi të Maqedonisë (FSSHM), më e shfrytëzuara te shërbimi elektronik është ajo vërtetimeve me ndihmat ortopedike. E kanë shfrytëzuar 13.412 të siguruar të cilët kanë parqitur dokumentët përmes mjekut amë dhe specialistëve në mënyrë elektronike.

Fondi ka përgatitur dhe video tutorial-video treguese dhe informim të saktë rreth hapave të përdorimit të shërbimeve elektronike. E publikuar në web faqen: https://www.fzo.org.mk/default.asp?ItemID=03745AB41443004A8EAB9A0105914B95 ose në linkun e Fondit në Youtube https://www.youtube.com/channel/UCXc5Hr1czS6RKf8-4CDFRVA.

‘Fondi vazhdon të punojë në realizimin e qëllimit, e-Fond, me sigurimin, autorizimin e personave nga kompania, që personat e siguruar të kenë efikasitet, në kohë dhe shërbime të nevojshme profesionale’, thuhet nga FSSHM. /Telegrafi/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT