Rreth 400 mijë euro të ‘thata’, u konfiskuan sot në shtëpitë e zyrtarëve të Ministrisë

Aksioni i Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës përfundoi me 12 të arrestuar, konfiskimin e rreth 400 mijë eurove si edhe disa dokumenteve të tjera të rëndësishme si edhe laptopëve.

Drejtori i Krimeve ekonomike dhe kundër korrupsionit, Nazim Sahiti, ka thënë se në këtë aksion sekuestruar diku afro 400 mijë euro.

“Sot gjatë ditës nga Drejtoria për krime dhe kundër korrupsionit janë sekuestruar një shumë e madhe e parave, diku afro 400 mijë euro. Saktësisht ende nuk e dimë, por sillen aty diku”, ka thënë ai./IndeksOnline/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT