Rrengjet e studentëve që ua bënë profesorëve të tyre gjatë mësimit online (VIDEO)

Gjatë kohës së izolimit për shkak të pandemisë COVID-19, mësimi u zhvillua përmes internetit.

Kjo formë mësimi u mundësua përmes platformave të ndryshme, si “Google Meet” dhe “Zoom”, përcjell Klankosova.tv.

Nxënësit dhe mësimdhënësit u përballën gjatë kësaj peridhe me situate të ndryshme si të çuditshme, të sikletshme, por edhe qesharake.

Por, gjatë mësimit online studentët shpesh u kanë bërë edhe rrengje të ndryshme profesorëve të tyre.

Këto janë rrengjet më qesharake të tyre:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT