Timë Shatri, zonja e cila në maj të këtij viti mbush plot 101 vjet.
Sidoqoftë, tani 100-vjeçja është nënë e 4 vajzave dhe e një djali, të cilin duket se e ka pikë të dobët.
Ajo u bë gjyshe 26 herë, ndërsa stërgjyshe plot 44 herë.