Rrëfimi: Fantazmat më ndihmuan të gjeja kasafortë të fshehur në shtëpi

Një pronar i një bar-kafeje në Britaninë e Madhe, ka thënë se fantazmat në shtëpinë e tij e ndihmuan atë të gjente një derë sekrete të fshehur brenda mureve të saj në një seri ‘rastësish drithëruese’.

Rupert Ellis bleu shtëpinë në Camborne, Cornwall, dy vjet më parë dhe nuk ishte në dijeni në atë kohë se dikur ishte zyra qendrore e Kompanisë së Mineraleve Tehidy.

Pasi bisedoi me një ndërtues i cili punoi në pronë në vitet 1980 dhe kaloi rreth një javë duke përplasur muret, ai zbuloi një kasë minierash me një simbol që lexonte ‘T Withers and Sons’.

Ellis tha se ai ka hasur dukuri të tjera të çuditshme në shtëpi, e cila u ndërtua nga familja e famshme Basset rreth vitit 1832, duke përfshirë dritat që dridheshin, goditjet, hapat misteriozë dhe posterat e frikshëm.

Ellis, i cili zotëron barin Espressini në Falmouth, beson se ai mund të jetë “ndihmuar” për të zbuluar kasafortën në një mënyrë të pazakontë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT