Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Edi Rama, ka shpërndarë një rrëfim të një ish-pjesëtari të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, i cili i përlotur tregon për luftën dhe humbjen e vëllait bashkëluftëtar.

Statusi i Ramës:

LIRIA KA EMËR

Kjani Guri, që si djalë i ri iu bashkua Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, sot përlotet në rrëfimin e tij për luftën dhe humbjen e vëllait bashkëluftëtar, ndërkohë që UÇK-ja përballet me epilogun dramatik të një kalvari të gjatë plot akuza, trillime, fabrikime, për drejtësinë e pastërtinë e luftës së saj heroike…

Respekt dhe mirënjohje për çlirimtarët e Kosovës

Ju ftoj ta shikoni dhe shpërndani këtë histori.