Rrëfehet Mjeku i luftës: Ja si shpëtoi Kadri Veseli me 80 të plagosur në luftë me ndihmën e…

Gjatë kohës së luftës në Kosovë, ushtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, kanë përjetuar gjithçka për të shpëtuar.

Në këtë rrëfim, mjeku i UÇK-së, tregon se si ka shpëtuar Kadri Veseli dhe 80 persona të plagosur nga serbët.

Pas bombardimeve të Serbisë, dhe pas plagosjes së ushtarëve dhe civilëve shqiptar, pothuajse ishin zënë ngushtë nga Serbia dhe sa që nuk kishin as idenë se si të shpëtonin.

Mirëpo, Kadri Veseli, si gjithherë i gjindshëm në pozita të tilla, dhe si pjesëtarë i UÇK-së, pas kërkimit të ndihmës nga NATO-ja për ti bombarduar caqet serbe kanë arritur të shpëtojnë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT