Rrahje brutale

Damir Dado Mihajloviç, 37 vjeç, nga Novi- Sadi, u rrah dhe u godit me thikë të premten në orën 01:00 para një kafeneje në rrugën Mise Dimitrijeviq në Novi- Sad.

Siç mund ta shihni në një video me të cilin “Kurir” ka sjell, atleti Mihajloviq, i cili ndryshe është dhëndri i këngëtares Natasa Bekvalac, ishte ulur me një mik në një kafene.

 

 

Në një moment, tre burra rrethuan tryezën e tij dhe, sapo i vuri re në sy, Mihajlovic u ngrit nga tavolina, kështu që ai me siguri nuk do të shkaktonte “kaos” në kafene.

Ai bëri lëvizje me dorën e tij për t’u zhvendosur në anën, pastaj njëri prej tre iu afrua dhe ata filluan të luftojnë.