Ronaldo kërcënon Messin

    Ronaldo kërcënon Messin në renditjen e golshënuesve më të mirë europianë të historisë.
    Aktualisht Ronaldo, Messi dhe Raul ndajnë vendin e parë në renditjen e golave të shënaur në Europë me 76 gola.
    Por sot në mbrëmje përballë Shalkes Ronaldo mund të shkëputet duke lënë pas Messin dhe Raul, i cili është tërhequr nhga futbolli.
    Gara midis dy yjeve të futbollit spanjoll tashmë zhvendoset në Europë.