Ronaldinho, sërish në skenë me një supergol (Video)

Ronaldinho ka shënuar një supergol në takimin ndaj Veracruzit, një gol të ngjashëm që e kishte shënuar më shumë se një dekadë më parë për Brazilin ndaj Anglisë.  Ronaldinho ka arritur të shënojë një supergol nga gjuajtja e lirë në takimin ndaj Veracruzit.

Ky gol është i ngjashëm me golin që ai e shënoi për Brazilin ndaj Anglisë në vitin 2002.

Për më shumë, shikojeni golin që Ronaldinho e shënoi ndaj Veracruzit dhe krahasojeni me atë që e ka shënuar në vitin 2002 për Brazilin ndaj Anglisë.

https://www.youtube.com/watch?v=pEpotHFjRyQ

- Advertisement -

MË TË FUNDIT