Roboti i prezantuar nga Toshiba në CES 2015 (Video)

Toshiba ka bërë prezantimin e një roboti në ngjarjen më të madhe teknologjike CES 2015 në Las Vegas.
 Prezantimi e ka bërë vet, duke folur për atë se çka është në gjendje të bëj si dhe çfarë punësh mund të kryej në të ardhme.
Për më shumë shih videon më poshtë

- Advertisement -

MË TË FUNDIT