Rivarroset dëshmori Muhamet (Brahim) Tafaleci në Kompleksin e Dëshmorëve në Marinë

Në Kompleksin e varrezave të Dëshmorëve në Marinë të Skenderajt, është rivarrosur dëshmori Muhamet Brahim Tafaleci nga fshati Vërboc i Komunës së Drenasit.

Ne ceremoninë e rivarrimit, kanë marr pjesë, kryetari i Komunës, Ramiz Ladrovci me bashkëpunëtor, shoqata të dala nga lufta e UÇK-së e familjar.

Kryetari Lladrovci së bashku me bashkëpunëtorë, kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur buqeta me lule të freskëta pas rivarrimit të dëshmorit Muhamet Tafaleci.Mund të jetë një imazh i 10 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme

- Advertisement -

MË TË FUNDIT