Rivarrosen nëntë martirët e masakrës së Rezallës

Janë varrosur eshtrat e nëntë martirëve të masakrës së Rezallës të cilët janë gjetur dhe zhvarrosur nga varreza masive në Kizhevak të Serbisë.

Ceremonia e rivarrimit u mbajt në Kompleksin e Varrezave të Martirëve në Rezallë.