Risia që të gjithë e prisnin në Whatsapp më në fund erdhi!

Përdoruesit me verzionin 2.20.13 të Androidit tani më kanë edhe ‘Dark Theme’ të re.

Ky dizajn është bërë që të u mundësojë përdoruesve leximin e mesazheve në drite të vogël.

Përdoruesit do ta kenë opsionin që mund të zgjedhin në mes ndriçimit të zakonshëm dhe ndriçimit të ri, raporton “Independent”.

WhatsApp ka ende kohë për të njoftuar një datë zyrtare të lëshimit të ‘Dark Theme’ për të gjithë përdoruesit e Android dhe nuk komenton veçoritë e paarritura të aplikacionit .

- Advertisement -

MË TË FUNDIT